Sunday Service

Bible Quote 2019 - Psalm 34, 15
Motiv von Stefanie Bahlinger, Mössingen
Welcome to Kreuzkirche Baptist Church Neumünster

As a community we are made up of individuals from a variety of backgrounds, lifestyles and countries.

Gemeindehaus

We are united in Jesus Christ our Lord, who loves, helps and guides us in the different circumstances of our lives. Treffen im GruppenraumWe would love to welcome you from whatever walk of life you come from.

Sunday service is at 10.00am, Communion is celebrated on the first Sunday of each month.

Please browse our website for other meetings and activities, contact us via e-mail or meet us at our location, having a cup of coffee after Sunday service.

Losung und Lehrtext für Mittwoch, 19. Februar 2020:

Gott, der HERR, der Mächtige, redet und ruft der Welt zu vom Aufgang der Sonne bis zu ihrem Niedergang.
Psalm 50,1

Gott war in Christus und versöhnte die Welt mit ihm selber und rechnete ihnen ihre Sünden nicht zu und hat unter uns aufgerichtet das Wort von der Versöhnung.